Diensten

Elektrotechnische-installaties-Bakni-Elektrotechniek

Elektrotechnische installaties

Bakni elektrotechniek kan u uitstekend van dienst zijn met elektrotechnische installaties, we richten ons zowel op onderhoud en renovatiebouw, als nieuwbouw. We werken aan laagspanningsinstallaties en kunnen u bijvoorbeeld van dienst zijn met het verplaatsen of vervangen van wandcontactdozen, net als het installeren van een netwerk en uw CAI-aansluitingen, of het ontwerpen van de elektrotechnische installatie. Onze veelzijdigheid maakt ons op het gebied van elektrotechniek uw ideale partner, altijd gebaseerd op een goede theoretische kennis en uitgebreide ervaring vanuit de praktijk.

Onderhoud en renovatie van installaties

We richten ons onder andere op het onderhoud van elektrotechnische installaties. We kunnen u van dienst zijn in zowel woningen als bijvoorbeeld kantoorruimtes, voor het vervangen en verplaatsen van wandcontactdozen of het creëren van aansluitpunten of spotverlichting. Heeft u te maken met storingen binnen een elektrotechnische installatie? Ook daarvoor hebben we de juiste oplossing in huis. Bovendien werken we aan de renovatie van elektrotechnische installaties, waardoor we uw bestaande woning of bedrijfspand volledig kunnen aanpassen aan de hedendaagse technieken. We adviseren u over de verschillende mogelijkheden en kunnen vervolgens bijvoorbeeld de verlichting en elektriciteit opnieuw voor u aanleggen.

Elektrotechnische installaties in nieuwbouw

Denkt u na over nieuwbouw, bijvoorbeeld op een kavel dat u onlangs heeft aangekocht? We kunnen u van dienst zijn met elektrotechnische installaties voor zowel de woning- als utiliteitsbouw en denken graag met u mee over de inhoudelijke elementen van deze installatie.

Heeft u specifieke wensen op het gebied van elektrotechniek, of zoekt u naar een specialist die handvatten biedt bij uw algemene doelstelling? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer over uw elektrotechnische installatie en de mogelijkheden.

Domotica-Bakni-Elektrotechniek

Domotica

Domotica zorgt voor huisautomatisering, of automatisering binnen uw bedrijfsomgeving. Domotica vormt een verzamelnaam voor tal van verschillende technologieën en diensten, die we op effectieve wijze voor u kunnen verzamelen. U kunt de techniek en toepassingen vanuit een centrale plaats bedienen, bijvoorbeeld op een touchscreen of een mobiel apparaat. U wint zowel esthetisch als technisch, waardoor domotica van grote toegevoegde waarde is binnen verschillende omgevingen. Zoekt u naar een specialist in domotica, die u zowel kan adviseren als u van dienst kan zijn bij de daadwerkelijke implementatie?

Complete domotica door de specialist

We kunnen de aanleg van domotica volledig voor u uit handen nemen, of u adviseren op het gebied van de mogelijkheden en technische implementatie. We kunnen onder andere zorgen voor de integratie van zonwering, verlichting, ventilatie, verwarming, beveiliging, watercontrole, het energiebeheer, uw communicatie en/of consumentenelektronica. Dit betekent dat u tal van apparaten en voorzieningen vanaf een centrale plaats kunt bedienen.

Wilt u meer weten over domotica, of over de wijze waarop we u daarmee van dienst kunnen zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u.

Datanetkwerken-Bakni-Elektrotechniek

Datanetwerken en Communicatie

Maakt u gebruik van een uitgebreid datanetwerk, of wilt u de communicatie tussen diverse computers op professionele wijze vormgeven? We kunnen u van dienst zijn met zowel draadloze als bekabelde oplossingen, afhankelijk van uw wensen en de eisen die u stelt aan de betrouwbaarheid. We kunnen een compleet datanetwerk voor u ontwerpen en implementeren, of u adviseren op het gebied van draadloze communicatie. We zorgen er als elektrotechnisch installateur voor dat u optimaal gebruik kunt maken van de technologische infrastructuur die u heeft staan of die u wilt gaan gebruiken

Brand- en ontruimingsinstallaties

Actuele normen stellen hoge eisen aan bijvoorbeeld de veiligheid in gebouwen met een publieke functie, of locaties voor bijeenkomsten. Met name de ontruiming van een gebouw combineert een stuk brandbeveiliging met overige beveiliging. Een brandmeldinstallatie detecteert rook of hitte, of kan op basis van een handmelder leiden tot een ontruimingsactie. Wij kennen de voorschriften op dit gebied en kunnen u uitstekend adviseren op het gebied van brand en beveiliging, of u van dienst zijn met de daadwerkelijke implementatie van de systemen.

Inbraakbeveiliging en toegangscontrole

Beveiliging-Bakni-Elektrotechniek

Op het gebied van brand en beveiliging denken we daarnaast graag met u mee over veiligheid in en rondom uw locatie. Wenst u gebruik te maken van een inbraakdetectiesysteem met camerabewaking, of heeft u aan de andere kant voldoende een detectoren die een stil alarm doorschakelen naar uw mobiele telefoon? We kunnen communicatie richting de meldkamer verzorgen, of u adviseren op het gebied van de verschillende mogelijkheden. Bovendien kunnen we u uitstekend van dienst zijn met bijvoorbeeld toegangscontrole, zodat u grip krijgt op de toegang van medewerkers, klanten en bezoekers.

Wenst u meer informatie te ontvangen op het gebied van brand en beveiliging, of zoekt u naar een elektrotechnisch installateur die u van dienst kan zijn met de implementatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Verlichting-Bakni-Elektrotechniek

Verlichting

Verlichting vormt een essentieel onderdeel binnen iedere elektrotechnische installatie, wij kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn. Wenst u een enkele wandcontactdoos te laten verplaatsen, of zoekt u naar een specialist voor een compleet voedingsveld van enkele duizenden ampères? We beschikken over een gedegen vakkennis en uitgebreide praktische ervaring. We zorgen voor de verlichting die u wenst, of kunnen u adviseren op het gebied van de mogelijkheden. Uiteraard maken we voor de verlichting uitsluitend gebruik van A-merken en kunt u rekenen op een maximale besparing, in combinatie met ultiem comfort.

Besparen ondanks maximaal comfort

Verlichting biedt diverse mogelijkheden tot besparen, zonder dat dit aan de andere kant betekent dat u comfort dient in te leveren. We kunnen u helpen zuiniger om te gaan met een bestaande verlichtingsinstallatie, of u adviseren over het gebied van de meest actuele technieken. Denkt u na over LED-verlichting en bent u benieuwd naar de terugverdientijd van uw investering, of zoekt u naar de meest geavanceerde technieken op dit gebied? We zijn als installateur uitstekend op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen de markt, op het gebied van kleurweergave en bijvoorbeeld energiebesparing.

Wilt u meer weten over verlichting, of specifiek over energie besparen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen er graag meer over.

Service-&-Ondehroud-Baknie-Elektrotechniek

Service en Onderhoud

Zoekt u naar een specialist in elektrotechniek die u van dienst kan zijn met de service en het onderhoud, van uw technische installatie of specifieke toepassingen? Maakt u gebruik van domotica, geavanceerde verlichting of wellicht een compleet datanetwerk? Wij kunnen u van dienst zijn bij storingen, zorgen voor het onderhoud of u adviseren over de huidige technische mogelijkheden in relatie tot uw systeem. Op die manier krijgt u een goed beeld van uw huidige technische installatie, of kunnen we direct een storing verhelpen zodat u weer vlot verder kunt werken.

Wilt u meer weten over service en onderhoud, of zoekt u direct ondersteuning bij een storing? Neem contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk in actie.

Erkende Installateur

Bakni Elektrotechniek Alkmaar is een erkende installateur en aangesloten bij ondermeer Uneto VNI en Sterkin.

Vakmensen-opleiden-wit